Звездата от филма Step Up Чанинг Тейтъм претърпял нелеп инцидент в Шотландия, по време на снимките на новия си филм The Eagle of the Ninth.
По това време там бил страшен студ. Докато опитвал да се сгрее, актьорът изгорил мъжеството си.
„Единственият начин да се стоплим беше да поливаме неопреновите си костюми със смес от гореща и студена вода. Тъкмо бяхме приключили със снимките за деня, когато при мен дойде един от помощниците. Попита ме дали бих искал да ме полее с вода, за да се постопля, преди да си тръгна. Аз веднага се съгласих, тъй като бях измръзнал страшно много. Момчето обаче беше забравило да разреди топлата вода със студена. Опитах се да дръпна костюма по-далече от тялото си, защото водата пареше, но тя просто потече надолу и изгори достойнството ми“, обяснил Чанинг Тейтъм.
Актьорът разказал, че това било най-болезненото преживяване в живота му, въпреки грижите, които му оказали в болницата. За съжаление здравното заведение се намирало на един час път от мястото на инцидента.
„Направо агонизирах, докато ме откарваха към спешното. Помолих шофьора си да ме удари с нещо тежко, така че да загубя съзнание – толкова ужасна беше болката“, споделил красвецът.
Благодарение на лекарите Чанинг Тейтъм успял доста бързо да се възстанови. „Вече съм много по-добре. Пенисът ми е като нов. Връщам се обратно в играта“, похвалил се актьора.