Певицата потвърди, че в новия си албум споменава някои от бившите си приятели. „Не само, че се радвам да представя новите песни на феновете си - казва Суифт. - Интересно ми е да чуя мнението за тях на момчетата, за които са написани песните от този албум."
Тейлър е известна с това, че на практика всичките й композиции са много лични. Например, Innocent, която тя изпълни на връчването на наградите Video Music Awards, е удар, насочен към Кейн Уест. В песните от новия й албум ще се разпознаят и много звезди.
„Всичко, което се случва с мен, получава отражение в песните ми - разказва самата Суифт. - По няколко причини на мен наистина ми е удобно да говоря за личния си живот в музиката ми. Там нищо не ме спира - имена, дати, време, изражението на лицата на хората. Всичко, което съм искала да им кажа в даден момент."
Тейлър споделя още, че в любовта цени непредсказуемостта. „Нямам реална стратегия, когато се стигне до любов... Понякога съм много внимателна и се страхувам да се доверя - признава певицата. - Но в други случаи съм смела и искам да си ударя главата в стената. Както съм внимателна, така съм и небрежна. Хвърляла съм се в приключения и не бих ги заменила за цялото благоразумие на света."
Новият албум на Суифт излиза на 25 октомври.